Wednesday, 14 December 2011

with my girlfren :)

hye there mate :)
siyes aqu boring SUPERDUPERGILER ..
xtahu nak wat apa ?
sapa kata aqu xder kerja !
ada larh ..

-essay bi miss Henny belum sentuh :)
*malam ni saya wat erk miss,jgn mara..*

-assigment keusahawanan dah wat,tapi belum print -
*macam mane nak anta , kelas asyik ponteng jer..hahaha*

-MYLINE ..:)
*nie memang malas .. tapi kene wat juagkk*


tue jer larh kowt untuk masa sekarang ..:D
memang larh xbanyak sbb dah habis tajok :)
tapiii ...
FINAAALLLLLLL !
mampuih hang hany :)
bila nak study ?
asyik stado jerrr !


ok, xpayah cakap bnyak ..
aq just nak SHOW OFF gambar ..
nak tak kat FB malas :)
so aq sumbak sini ...



:story begin:

9 dis 2011 ..
ahahhaha :) 
aq keluar dari penjara sintokkk !
ngan sapa ?
MY GIRLFREN LAR ;)


nie driver kami :)
thanks pendekkk !
bawak kami walau xpakai spekk!
aahhaha :)


kami memang pantang ngan kamera :)
so ? KAU ADA ?
mauahahah :)


co-pilot :)
errrrr >,<  boleh larh seposen :)
hahahah ...

here we come !

: dapat tempat parking :
: masing-masing cucuk duit :
terus terjah TIKET WAYANG ,
takotttt habisss :)
hahahaha ...
tapi,pkul 3 ...
so, MAKAN DULUUU !!






2: KAROK TIME !
part aq paling suka :)
memang nak terkeluar anak tekak nyanyi lagu crush with my muncit !
hilang serta merta tension !
ahahahah :)


bahiyah comeyyy ~~
hikhikhikhi :)


-jurupilih lagu terbaek -
diorang memang suka pegang mouse :)
aq suka pegang mike ..
ahahhaha :)





muka-muka COMEL kami :)
korang xsuka ?
ada kami kisah ?
janji kami BAHAGIA !
mauahhaha :)




3: BOOLING TIME :)
part nie zati n bahiyah suka :D
yela ..
diorang dah powerr !
kami nie ?
merangkak-rangkak lagi :)


game start !
p/s: kasut sama colour tue sama saiz jer :)
berapa .. teka sendiri :)
kami dapat bonus stoking lagi !
ahahhaha ..









-nak jugak dok atah riba aqu :)
-aqu tahu larh aq kawan mithali :)
kan3 ?
hahahaha ...


ada x orang wat kerja cam kami ?
duduk posing kat situ ?
ahhahah ...

4 : OMBAK RINDUU ;)


-sebelum masok wayang-

KOMEN :
tyra:ecah:atin :: nakkk tergelak siot aq tengok ! xsedey pown ! hany jer touching lebih !

hani : weii ! korang xfeeling larh ! sedih ! sbb tue aq mintak tisu ngan atin..aqu ngan ndek jer dok layan,korang dok gelak kat kami ! hampehh !ahah

zati : ssedih larh ! memang ada part gelak..tapi aq nangis larh jugak ,xpa..aq teman hany :..kan?

bahiyah : aqu ngantok tengo citer tue !
haish ..ni lagi xder feeling! ahah



overall :KAMI SUKA SANGAT-SANGAT ! HAHAHAHA :)


5: MASJID ZAHIR :)



COMEY sangat-sangat tempat dia :)





p/s: zati syg,cah syg..xder gambar kalian pakai telinga minie saya :) dalam fone kowt :) sory ..hikhik..tengok gambar kami jer larh kea ? hikhik ..:P


LAST : DINNER :)


destinasi:jitra :)
sedaapp sangatt2 !



okey,disebabkan aq kawan mithali n jurukamera terbaek ..gambar aq xder !
ahhahaha :)


pesanan penaja :


beribu langkah , beratus batu pon kita jalan..
kita melangkah ...
kita tetap , 
STUDENT UUM !
so? TIME TO BACK !
mood : malas g ko-k !
huuuurrrr :p


aqu,hanifatirah razali ..


SAYANG KALIAN BANYAK-BANYAK !
TAU ?


THANKS 4 READING :)




till here,
saranghea you all :)



p/s:ma anok ma kemas bilik tadi..rajin dop k.long ? ok bai ~~



4 comments:

noor athirah said...

amboi.. byk gile gmba!! hahhaa.. bagos!

Honey Fatyrah said...

hahahhaha :) nak terbeliak bijik mata aq uplode :) sangat bagus ..your turn ?

Sekamar Rindu said...

salam...

wow...bestnya..seharian dengan member2 bestnya..

* folo ur blog

Honey Fatyrah said...

wasalam ..
satu minit pon dah bermakna dengan mereka ..
inikan pula sehari ..
dan insyaalah ..
seumur hidup bersama :)

*thanks .. follow balikk :)

Post a Comment

any comment?