Wednesday, 24 August 2011

JiWaNg PaGi-PagI !

hary-hary , bila dok sorang2 atas katil .. mesti tengok2 gambar2 yang ader dalam henset.semuanyer ader gambar DIA ! hany xtahu kenapa hany SAYANG sangat2 kat DIA .. sedangkan , kitaorang kenal xlama sangat , 1 tahun ajer ... at first kami kenal , kami bukan satu GENG ! dia dengan geng dia .. hany ngan geng hany ! hany sendiri lupa bila kami bleh jadi mesra dan KACIP tahap cipanzi .. tapi, apa yang hany tahu, kami jarang berpisah dan setiap saat dia ader ngan hany ..


semua masalah hany share ngan dia , Dia tahu ape yang orang lain xtahu .. tiap2 ary , kami pegi kelas same2 .. pagi , tengahari dan petang kalau ader janji nak g mane2 mesti hany akan dengar orang panggil kat luar bilik A1207 " penndeekkk , jjooommmmm ! " ... sumpah ! rindu suara tue ~~


pagi , kitaorang g breakfirst same3 kat cafe a ! kalau dia xnak makan,hany g ngan roomate hany .. tapi hany tunggu dia kat cafe .. kitaorang tetap g kelas same2 ... ponteng kelas math, pegi MM same2 .. hehhee :) MISS YOUU MUCH2 ZATIIIEYYY!!!!


kat FB , kitaorang selalu BOBOK ! post2 kat wall .. cakap macam2 ! hahahhaa.. ayat dia yang hany xakan lupa sampai bila2 .. " henset mung , henset aq jugop... lappy mung , lappy aq jugop ...abah mung , abah aq jugop .. semua hok mung , hok aq jugopp ! "

yes , semua milik KITA !


mase birthday hany , dia bagi TEDY BEAR kecik ! hany gantung kat beg ..


dia cakap,bear nie untuk orang yang nak masok u macam hany .. sbb pakai topi ijazah tue ! harap2 ,nnt kalau kita semua ader rezeki untuk pakai betul2 topi tue .. hany nak , kamoo ader dengan saya hary tue !


BULAT , i know .. i gonna miss you soooo much ! lepas nie kita dah xdok u yang same.. kamoo akan ader kawan baru , macam tue jugak hany .. tapi hany harap , sayang kamoo pada saya xbrubah !









kalau nak masokkan gambar , sampai esok pon xhabis .. sbb lappy penuh ngan gambar dia ! hehhe ... tue adalah bukti kami sentiasa bersama walau kemana kami pergi !








hahahhha ! semua kami berdua kan ? hermmm , kalau gambar kami sorang2 pun , tempat yang sama jugakkkkk ... xcaye ? tengokkk !





haaaaaa , tempat sama kan ? herm, bila hany berjalan .. xder dia , mesti yang akan tanyer.. "hany , mane zati ? " ... hhehe , i likeeee !




ini bukti persahabatan kitaorang , sumpah ! cincin nie xpernah tanggal dari tngan hany ! kalau xpakai , mesti rasa macam ader benda ynag xkene .. (walaupun ader cincin dari mr.a ) ini yang lebih utama !











cik Lat ku saYaNg...

: i gonna miss you ..

: nnt , ader kawan baru ..jangan lupa i !

: ader masalah , i always behind you !

: nnt , aq akan rindu nok dengar mu latoh !

: ingat lagu KITA , jangan menangis sayang n cinta remaja ...

: janji dengan aq , yang kamoo xkan pernah tnggalkan cincin tue !

: ingat perfume kita ! > sweet honesty < : abadikan kenangan indah sedetik bersama ! : terima kasih jadi pendengar yang setia untuk i ! : ilysm ~~~









till here ,
saranghea you !

5 comments:

Mim's Xerra said...

hamboiiii~

HaniFatirah RazaLi said...

hehehehhe :)
boringgg kakkk :)

Mencari Selaut Keinsafan said...

lappy n tepon aku pon penuh dgn pic dioooo!!!

++ zAti RafAeL ++ said...

hua3. ada aku kesah ? henset mg , henset aku. henset aku ???? MILIK ORG LAEN DOH !! arghhhhhhh !!

HaniFatirah RazaLi said...

hahahhahaa ! tok kokse kow gane ya kene curi tue ? beli hok ader 3g lagi larh :) nok wat video call ! :)

Post a Comment

any comment?