Friday, 13 May 2011

~~ Red Time MemoRy ( 25/3/2011 ) ~~

~MEMORY THAT NEVER FADE AWAY~

tarikh keramat bagi kitaorang kuncu2 A1T6 ... mane tak nyer , dapat keluar same dari penjara KMP ! hahahaha ... saat paling manis dalam hidup kami ber-26 ... heheehe :) setelah macam2 yang jadi.. dapat jugak kami HANG OUT same2 ....kami pergi xjauh pom ..KUALA PERLIS AJE :) heheh ... tPI hoNey lupa berapa lame perjalanan sbb xtengok jam ! kami dalam bas ketawa hilai ! xsedar mase berlalu :)
thanks banyak2 to SYIRAA yang penat2 plan semuanyer ...walau macam2 masalah yang timbul , sedia layan karenah kami semua ...terima kasih jugak untuk beloved teacher :) PUAN NIK HASNIAH n cikgu pengiring :) sory ... lupa name :D sebab cikgu LELAKI tu xmengajar kami ... masalAh2 yang jadi ,sebenarnyer kita semua yang timbulkan sendiri ... nak cari kate sepakat mmg susah sangat2 ! maner xnyer ....

1) ader yang xsetuju tarikh .... (sbb dekat dengan study week ), sebenarnyer mmg tujuan kita nak lepaskan stress sebelum exam kan? herrrrmmmm ...
2) bas penuh :( kite terpaksa tempah bas luar :( dan mase 2 , masing2 tengah ciput ...
3) mentor plak ader yang xdapat datang ... PUAN HASHIMAH ader , PUAN NIK xder ...PUAN NIK ader , PUAN HASIMAH pulak xader... we need both of them :)
4) baju kelas ader yang xnak beli :( habis korang nak pakai aper ? xmalu pakai laen dari yang laen ?

tapi , akhirnyer semua masalah selesai :))) hepy sangat2 keluar denga kalian :) seronok dapat rakan yang sporting macam kalian :) hope kita dapat ke sana ramai2 lagi :)



CoMel kan ?? heheheh :)


sayang kalian semua bagai nak rakk larhhh :)
suka gambar nie :) thanks to juru kamera xbertauliah ... hehehhe :)


hehehhe :) poyo semua muka... ni budak2 laki ,,sorang xder :) sory syafiq..xder gambar korang berempat ... hehehe.. :)

haish , i2 baru gambar2 sebelum bertolak ... banyak giler2 snap pic , xingat dunia semuanyer.. heheh :D xlarat larh sahabat2 kusayang nak uplode semua .. heheheh :D


dAlAM PERJALANAH , cikgu bawak kami snap pic ! SNAP AGAIN ? hahahah ! mesti .... macam2 post ader ...:) kiorang bergelak ketawa same2 ! sangat2 rindu THAT TIME ! :(

suka gambar nie :) nampak macam edit.. NATURAL ok ? heheh :)

senyum ;) xperlu kata apa2 !


pinjam gambar yer ? COMELL :)
KRDT TO : faizzudin and ayie :)


haaaa...ni ramai2 ! terima kasih cikgu tolong snap pic kami :)


nie waktu dah nak bertolak :) asal berapa orang ajer ambik gambar..tapi , terjadi ramai sebab time tu semua giler kamera ..hehehe :)


waktu ktaorang sampai , dah masok MAGHRIB :) ...so , kiorang sembahyang kat surau sane .. kebetulan , surau plak dekat dengan TAMAN PERMAINAN ... apa lagi ,kembali ke zaman kanak2 larh kami... semua permainan kami try :) yang lelaki pom same .. hahahahahhaa ! xkan nak dok tercongok jer semantara tunggu akak kadai tu sediakan makanan kami :) SNAP PIC TIME !!!!


muka poyo GILER ! krdt to : paih ngokngek ! hehehhhehhe :)









HEHEHEHEHEH ! semua yang budak2 main kami main :) kami perasan kami masih budak :) padahal tahun depan dah start with angka 2 kat depan ! hehehe :) mase tengak syok2 ... hujan pulak ! berlari semua masok dalam kedai ! dan apa tunggu lagi :) semua dah ikat perut dari pagi , makanan dah terhidang ... MAKAN TIME !!!

nak tahu aper kami makan ?
1 - of couse ader nasi !
2 - air oren !
3 - TOMYAM !
4 - SOTONG CELUP TEPONG !
5 - SAYUR ! ( xtahu aper nama sayur 2,hehehe )
6 - IKAN !
7 - SAMBAL ! macam jenis ader ! hehehe ...
8 - KEK ! yummy ... cik NIK sponser :)







semua 2 kami makan...sampai licin ! rugi kalau xhabis ! semua kenyang xterkata !heheheh :)




nie with cikgu NIK tersayang :) comel kan anak cikgu ? tembam g2 ! hahahahha





hehheeheh :) bnyak lagi gambar , kalau masokkan semua , jem my lappy ! hehhee :) habis makan kitaorang siap2 nk balik :) janji dengan pak guard nak masok sebelum pukol 11 ! tapi , dekat2 pukul 12 baru kiorang sampai ! xper .. XTAKUT NGAN PAK GUARD ! ala pakcik , bukan selalu! heheh :) kan cikgu ader.. heheh :)

sebelum naek bas pun sempat lagi posing dengan cikgu dan meraka semua ! mmg hari RED TIME adalah hari kami melepaskan gian untuk BERGAMBAR ! hahahaha~~

haaa...nie larh guru pengiring :) ensem kan ? dah kawin ! hehehhe :)

hujan ! habis basah tudung ! walau ujan , xmenghalang kami bergambar ! heheheh :) waktu balik , kat atas bas,, kami dengar story dari ABANG FAIZ kami ! hehehe ... citer aper ? malas larh nk bagi tahu ! banyak sangat .. hehehh :) waktu sampai kat kolej . on the way nak balik blok masing2 .. HANIFATIRAH , IZZATI RAFI dan NOR EMILIA terima msg dari abang faiz ! " jangan biarkan diri anda di selubungi misteri " ! ngokngek kan dia 2 ? xhabis nk nyakat orang ! hhuurrrrr ! GERAM ! hehehehe :) aper2 pom , aq sayang hang FAIZ ! susa nk jumpa SAHABAT macam kau ! terima kasih atas cerita2 yang SANGAT kami suka dengar tue ... heheehh :)

oh lupa ! waktu g sane,, hani jumpa 1 benda nie.. benda ker ? entah larh ! tapi boleh di masak kot ! hehehe ;) hani ader tanyer akak 2 aper name dia..akak 2 dah bagi tahu , tapi lupa :) benda PELIK , mesti larh name dia pom pelik ! hehheheh :)


hah ! nie bendanyer ! ade sape2 kenal x? sory larh ... kat kelantan xder ! sooo hani xtahu !


ok larh ! 2 ajer larh kot nak sharing is loving ! to A1T6 ... hani sayang korang semua sangat2 ! hopefully kita masih ader masa untuk makan same2 macam tue suatu hary nnt :) semoga hubungan persahabat kita semua xberakhir di KMP dan di dalam class A1T6 sahaja :) semoga korang semua berjaya dalam apa jua yang korang akan ceburi nanati :) nnt jangan lupa hani erk ? no worries , sbb korang semua dah mendiami haty hani untuk sekian lama dan xmungkin akan hani delate kalian semua ! doakan kejayaan kita bersama :) perpisahan adalah satu perkara wajib bila terjadinyer sebuah pertemuan... sama ada rela atau tidak , kita mestu laluinyer ... simpan kenangan yang terbina untuk kita ingati sepanjang hidup ! hanyer kenangan yang akan menyatukan kita kembali suatu hary nnt ... khas untuk kalian semua :( perpisahan ini ..... :

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir...
Kehilangan amat terasa di hati...
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir...
Ku terima perpisahan ini...

Dulu kita satu jiwa satu impian...
Susah dan senang kita bersama....
Namun itu semua hanya sementara...

Hanya lagu yang menjadi ingatan....
Hanya lagu yang menjadi kenangan....
Seandainya masa itu kembali semula...
Ingin ku memiliki lebih dari itu....

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir...
Ku terima perpisahan ini....

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi,
Dirimu pergi biar ku sendiri...

Dulu kita satu jiwa satu impian...
Susah dan senang kita bersama...
Namun itu semua hanya sementara...

Hanya lagu yang menjadi ingatan...
Hanya lagu yang menjadi kenangan....
Seandainya masa itu kembali semula...
Ingin ku memiliki lebih dari itu....


salam sayang untuk kalin semua :)

faizzuddin !
ayie !
azryll !
syafiq !
ying !
ain zul !
Zati rafi !
Syumie !
Emilia !
Nor !
Farah !
hana !
Nadzirah !
syeraa !
izzati bahrin !
atiq !
laila !
Huda !
Fadhilah !
Atiqah nabilah !
Matul !
Jima !
Zulaikha !
Izzati salleh !
Ros asmalina !

Hanifatirah sayang kalian semua !



SARANGHEA YOU ALLL ! ( ^ _ ^ )







salam sayang berserta rindu : hanifatirah razali :)

2 comments:

Dania Kamal said...

tuh cikgu koko tuh syg...cikgu azmeer..hehehe

HaniFatirah RazaLi said...

hehehhehe :)
sory sayang ...
lupa2 :) sekarang baru ingat ...
hehehhe <3
cayang iLi :)

Post a Comment

any comment?